Gee Gee

Bästa online casino

Gee Gee Slot granskning

Gee Gee

GG är en trehjulig, icke-progressiv jackpotspelmaskin från Microgaming. Spelet har en multiplikator, en jackpot på 20 000 dollar och en otrolig mängd spel som du får tillsammans med bonusspelet. Ljudeffekterna i spelet är fantastiska, vilket är ytterligare en anledning till att det är svårt att slita sig från spelet. Sätt upp ett mål att inte förlora mindre än en viss mängd, annars kommer du att få en utmaning. Bonusspelet har så många intressanta funktioner att det får mig att vilja se vad som händer om jag vinner det ena eller andra alternativet.

 • Högsta tillåtna hastighet10
 • Antal trummor3
 • Antal rader1

Spela Gee Gee slot

Gee Gee är en parodi på Bee Gees, ett diskoband från 70-talet. I spelet kan du välja mellan myntvalörer från 10 cent till 5 dollar. Gee Gees erbjuder en låg tröskelinsats som passar även för tillfälliga spelare. För att spela på fruktmaskinen väljer du den myntvärde du vill ha och klickar sedan på Spin. Du kan satsa bara en cent i spelet, eller så kan du använda +-knappen, som finns nära Spin-knappen, för att öka myntvärdet. I spelet kan du välja mynt från 10 cent till 10 dollar. Och det är det enda du får göra, eftersom du bara kan sätta ett mynt per linje. Denna oregistrerade spelautomat har många intressanta alternativ som vi diskuterar nedan.

Gee Gee online slot: Wild- och scattersymboler

Spelautomaten har körsbär, hästskor, meloner, gnistrande diamanter, guld sjuor, blå sjuor och guldtackor i olika färger.

Gee Gee spelautomat bonusspel

Bonusalternativet blir tillgängligt för dig när du samlar 8 eller fler symboler på hjulen, samlar samma symboler i spelet eller blandade sjuor. När Gee Gees-bonusrundan öppnas får du se ett dansgolv med en snygg häst klädd som John Travolta i Pulp Fiction. Snurra hjulen och vinn pengar, nudges, alternativ, som det finns många av, som alla är ganska roliga. En lista över bonusalternativ finns på hjulets högra sida. Det blir "do the hustle", "night diva", "you win again", "hot to trot", "money money money money", "le freak", "reel like dancing", "prancing yeah", "hot stuff or the Gee Gees". Var och en av dessa alternativ erbjuder något intressant. Det största priset kan vara 500 insatser. Spelet erbjuder också nudges, upprepade nudges, ett shifta-alternativ och andra intressanta saker. En trio galopperande hästar, ett retro soundtrack och otaliga alternativ (både i huvudgränssnittet och i bonusspelet) gör Gee Gees till ett mycket spännande spel. Spåret kan vara en riktig sensation. Du måste bara lära dig att använda alla alternativ på rätt sätt.

Jackpots

Jackpotten för spelautomater är 2 000 insatser eller 20 000 dollar. En sådan stor vinst kan erhållas genom att använda disco ball-symbolerna. Den näst högsta symbolen är vattenmelon-symbolen. En kombination av vattenmelon-symboler ger dig 250 insatser.

Hur spelar jag på Gee Gee-maskinen? (gränssnitt)

Retrotemat är tillbaka i arkaden på ett helt nytt sätt. Spelautomaten gnistrar och glänser nu, med dynamiska rytmer från disco som skvallrar från skärmen. Ett livligt disco och en trio hästar kommer att muntra upp dig. De kommer att dansa på dansgolvet till 70-talets rytmer. I mitten finns 4 hjul, på höger sida ser du nudge-alternativen, de som gör att du kan driva på hjulen och skapa dina egna vinnande kombinationer. På vänster sida ser du utbetalningstabellen, som finns i huvudfönstret. Utvecklaren har inte gjort en separat flik för utbetalningstabellen. Gee Gees slot är ljus och intressant, och temat är verkligen roligt. Utbetalningstabellen fortsätter med en röd kolumn med siffror, som finns längst ner på spelautomaten, inte långt från funktionsknapparna. Starta hjulen med Spin-knappen. Kommandona i spelet är markerade i gränssnittet högst upp.

Slutsats

Gee Gees-spelet är mycket intressant och spännande. Med varje nytt alternativ får du också olika priser. Tyvärr finns det ingen förteckning över de bonusar som du kan få med det ena eller andra alternativet. Gratis spelautomater är bra eftersom du kan lära dig att spela först och sedan spela för pengar.

 • AvsnittSpelautomater
 • TillverkareMicrogaming
 • Högsta tillåtna hastighet10
 • Progressiv jackpotIngen
 • Antal trummor3
 • Antal rader1
 • JokersIngen
 • SpridningIngen
 • Spela på lika villkorIngen
 • Satsa på linjen0.01 - 10
 • BonusspelJa