Just Jewels Deluxe

Bästa online casino

Just Jewels Deluxe slot granskning

Just Jewels Deluxe

"Flickors bästa vänner är diamanter", sjunger en känd sång. De flesta spelare, oavsett kön, drömmer också om smycken och rikedomar. Försök att visualisera deras dröm och ta den närmare verkligheten genom att spela spelautomaten Just Jewels Deluxe (Just Jewels Deluxe) från Novomatic. Scatterings av stenar av alla sorter och högar med stora pengar väntar på dig i den här färgglada slotten.

 • Antal trummor5
 • Antal rader10

Spela Just Jewels Deluxe slot

Just Jewels Deluxe är en spelautomat från Novomatic med fem hjul och tio vinstlinjer. Det här är en slot med ganska enkla regler. Det finns bara en specialsymbol (Scatter). Den minsta insatsen per linje är 0,04 krediter och den högsta är 10 krediter. Enligt officiella uppgifter från tillverkaren är returfrekvensen för slotten 95,42 %. Det finns sex olika typer av kombinationer i spelet, som bildas av tre eller fler av samma symboler. De måste stå i en rad på en aktiv rad. Kombinationen behöver inte börja på det första hjulet. Det räcker att tre eller flera symboler står bredvid varandra. Kombinationer av Scatter-symboler bildas enligt särskilda regler. Den högsta utbetalningen på 5000 insatser per linje betalas ut för fem bilder av kronan. Om du får en vinst efter ett lyckat spinn kan du försöka öka utbetalningen i dubbleringsspelet (Gamble-knappen). Den har ett traditionellt utseende. Spelaren måste gissa vilken färg nästa kort i leken har. Ett lyckat försök fördubblar insatsen, ett misslyckat försök leder till att du förlorar dina satsade pengar.

Just Jewels Deluxe online slot: Wild- och scattersymboler

Spelautomaten heter Just Jewels Deluxe, så hjulen domineras av bilder av juveler. Det finns också guldtackor, en krona och en hög med dollar. Euro-valutasymbolen är Scatter-symbolen. Om tre till fem av dessa symboler dyker upp på skärmen (platsen spelar ingen roll) får spelaren en utbetalning som motsvarar den totala insatsen multiplicerad med den fastställda multiplikatorn. Om dessa symboler är tre multipliceras insatsen med en faktor två, fyra - tio gånger, fem - femtio gånger. Med en hastighet av hundra krediter per spinn blir utbetalningen för fem Scatter-symboler alltså fem tusen krediter.

Just Jewels Deluxe bonusspel

Det finns inga speciella bonusspel i Just Jewels Deluxe.

Jackpots

Det finns inte heller någon progressiv jackpot.

Hur spelar jag Just Jewels Deluxe? (gränssnitt)

Om du har spelat slots från Novomatic tidigare kommer du inte att bli överraskad av gränssnittet i det här spelet. Den är dock så enkel och okomplicerad att även en nybörjare kan förstå den. För säkerhets skull berättar vi om de viktigaste delarna i hanteringen av spelet. Antalet vinstlinjer och insatsen per linje ställs in med plus och minus bredvid rutorna Lines och Bet / Line. Start startar hjulen att snurra. Gamble öppnar spelet för att fördubbla utbetalningen. Collect överför vinsten till användarens konto. Paytable visar utbetalningstabellen (på engelska). Mer information visar reglerna (även på engelska). Autoplay är ett automatiskt spelläge. Alla vinnande kombinationer är tydligt markerade på hjulen och utbetalningsbeloppet står skrivet bredvid varje kombination. Den totala vinsten per spinn visas i informationsfönstret direkt under hjulen. Den här spelautomaten har få inställningar. Användaren kan stänga av musiken eller alla ljud och utöka spelet till fullskärmsläge. Grafiken är enkel, men färgstark. Ljudackompanjemanget är detsamma, men det kan stängas av. Nackdelarna med Just Jewels Deluxe är att du ständigt måste trycka på Collect-knappen för att överföra vinsterna till ditt saldo, och att det saknas en knapp med vilken du snabbt kan ställa in den högsta insatsen på alla linjer.

Slutsats

Den låga variansnivån i Just Jewels Deluxe slot gör att du kan spela länge, även med en liten bankrulle, och vänta ut oturen. Vissa användare kan tycka att det är tråkigt att spela en slot som inte har någon wild-symbol, bonusspel eller free spins. Men det är en fråga om personliga preferenser.

 • AvsnittSpelautomater
 • TillverkareNovomatic / greentube
 • Progressiv jackpotIngen
 • Antal trummor5
 • Antal rader10
 • JokersIngen
 • SpridningJa
 • Spela på lika villkorJa
 • Satsa på linjen0.04 - 10
 • BonusspelIngen