Lucky Fishing

Bästa online casino

Lucky Fishing Slot granskning

Lucky Fishing

Fiske är ett favorittidsfördriv för miljontals människor över hela världen. Faktum är att många inte skulle hålla med om ordet "underhållning", för för dem är fiske en hel filosofi, ett sätt att leva, till och med en passion. En riktig fiskare skjuter inte upp en planerad resa till ett visst vattenområde på grund av sådana bagateller som en hög temperatur, en dålig resa eller hustruns missnöje. Han vet att han bara kan bli riktigt lycklig med ett fiskespö i handen. Det vet också producenterna av spelautomater online. Därför har Alfaplay skapat slotspelet Lucky Fishing ("Lucky Fishing") speciellt för fans av fiskespecialister.

 • Maximal multiplikation5000:1
 • Antal trummor5
 • Antal rader20

Spela Lucky Fishing slot

Lucky Fishing är en spelautomat med fem hjul och tjugo vinstlinjer. Det innehåller specialsymboler, free spins, bonusspel och ett spel med dubbla utbetalningar. Det är också en slot för utställningsmekaniker. Detta innebär att de ständigt har turneringar där priset är en kumulativ jackpot. Den totala insatsen i denna slot kan vara så hög som tio krediter. Betalningsbara kombinationer i spelautomaten "Good luck fishing" bildas av minst två eller tre av samma symbol, som måste placeras i en rad på den aktiva linjen, med början på det första hjulet. Undantag är kombinationer av vissa specialsymboler. Den maximala utbetalningen på 5000 insatser per linje betalas ut för fem "wild"-symboler på en aktiv linje. Lucky Fishing slot har ett ganska ovanligt spel med dubbla utbetalningar. För att gå till den här omgången måste du omedelbart efter det vinnande spinnet trycka på Gamble. Du kommer att befinna dig vid stranden av en pittoresk damm med ett fiskespö i handen. Vattenytan kommer att delas in i tolv villkorliga sektorer. Du måste kasta ett fiskespö i en av dem på måfå. Om du har rätt får du en stor abborre och din insats fördubblas. Men om du har otur kan du få ut en hål-i-väggen-abborre och förlora alla pengar du satsat.

Online Slot Lucky Fishing: Wild-symboler, Scatter-symboler

Hjulen i Lucky Fishing har symboler som på ett eller annat sätt förknippas med fiske och undervattensvärlden. Det finns olika fiskar och fiskare, en vacker sjö, ett sjunket skepp, en kista och till och med en sko på en krok. Wild-symbolen spelas av en animerad bild av en krokig abborre. Den kan ersätta alla andra bilder (förutom andra specialsymboler) om den bidrar till en vinnande kombination. Den maximala kombinationen måste betalas. Om två till fem bilder dyker upp på hjulen, oavsett var de är placerade, som visar färgglada fiskar som skräckslaget tittar på masken som är betad på kroken, multipliceras den totala insatsen med en viss faktor. Multiplikatorn är lika med antalet sådana symboler på hjulen. För att kvalificera sig för free spins måste spelaren "fånga" tre bilder av en stingrock på hjulen. Deras plats spelar ingen roll. Bonussymbolen i Lucky Fishing är en bild av en dykare som har hittat en skattkista under vattnet.

Lucky Fishing bonusspel

Lucky Fishing-slot har ett bonusspel i en stil som är anpassad till spelets anda. Det börjar på en separat skärm med en kombination av tre, fyra eller fem specialsymboler på en aktiv linje. Spelaren tar sig till havets botten, där ett segelfartyg har sjunkit. Utspridda längs botten runt fartygets skattkistor. Användaren väljer dem en efter en och multiplicerar sina vinster med ett visst belopp. Han kan dock hitta en kista som inte ger någon vinst och som avslutar bonusrundan. Utbetalningen för varje lyckosamt val bestäms av antalet bonussymboler som har dykt upp på den aktiva linjen. Om det finns tre är oddsen 40 spel per rad, om det finns fyra är oddsen 90 spel och om det finns fem är oddsen 150 spel.

Jackpots

Det finns inga stora progressiva jackpottar i Lucky Fishing slot machine, men det finns regelbundna turneringar där spelare tävlar om kumulativa jackpottar. Dessa bildas genom avdrag från satsningar som gjorts på slotten under turneringens gång.

Hur spelar jag Lucky Fishing? (gränssnitt)

Det finns ingen anledning att i detalj beskriva gränssnittet för Lucky Fishing slot, eftersom vi har gjort det många gånger i beskrivningen av andra slots från Alfaplay. Här ser du samma knappar och fönster: Spin, Gamble, Autoplay, Paytable, Maxbet, Bet, Lines, Win, Jackpot. Reglerna är skrivna på ryska. Grafiken och animationen är gjorda med en dos humor och ger ett trevligt intryck, vilket dock förstör lite överflödet av små element i bilderna, vilket gör att de ser överdrivet brokiga ut.

Slutsats

Lucky Fishing är utan tvekan en spelautomat med mycket låg varians. Om du spelar på alla linjer kommer betalande kombinationer att bildas vid nästan varje snurr. Naturligtvis kommer deras storlek inte alltid att överstiga den totala insatsen, men du kan spela länge, även med en liten bankrulle. Det här spelet kommer inte bara att tilltala fiskefantaster, utan även alla användare som gillar slots med ett överflöd av funktioner.

 • AvsnittSpelautomater
 • TillverkareAlfaplay
 • Maximal multiplikation5000 : 1
 • Progressiv jackpotIngen
 • Antal trummor5
 • Antal rader20
 • JokersJa
 • SpridningJa
 • Spela på lika villkorJa
 • 3D-spelautomatIngen
 • BonusspelJa