Sizzling Hot Deluxe

Bästa online casino

Översikt över Sizzling Hot Deluxe slot

Sizzling Hot Deluxe

I Novomatics stora utbud av spel finns det flera modeller som har förtjänat att bli klassiker. En av dem är spelautomaten Sizzling Hot, som länge har varit känd bland spelare och som har bevisat sin framgång. Denna artikel ägnas åt den så kallade deluxe-versionen av maskinen, som jämför positivt med den ursprungliga versionen av bättre grafik, en mängd olika inställningar och helt enkelt förbättrad funktionalitet.

 • Högsta tillåtna hastighet10000
 • Maximal multiplikation5000:1
 • Antal trummor5
 • Antal rader5

Spela Sizzling Hot Deluxe slot

Sizzling Hot Deluxe har fem hjul och lika många aktiva remsor på vilka vinnande kedjor bildas. Det finns femton bilder på huvudskärmen. Insatserna på de inblandade remsorna är lika stora. Var och en av dem kostar från åtta krediter till två tusen (i exemplet StarGames). Det visar sig att snurren inte kan sätta mindre än fyrtio enheter och mer än tio tusen mynt. Spelet är inte alls rikt på funktioner. Förutom de grundläggande bilderna finns det bara en scatter och en runda för att fördubbla utbetalningen. Kombinationer av enkla bilder bildas på de fem berörda banorna. Detta kräver att flera identiska element står på rad bredvid varandra. De ska placeras på raden från vänster till höger, med början i den första kolumnen. Utbetalningen beräknas genom att multiplicera insatsen på remsan med förhållandet mellan den resulterande kedjan, som sträcker sig från x5 till x5000. Ofta bildas mer än en sekvens i ett snurr. Om du vill kan klienten, efter att ha avslutat ett vinnande spinn, starta spelet med lika stora chanser. Det startar på tilläggsskärmen, där man måste gissa färgen på ett stängt kort. Ett korrekt svar fördubblar vinsten. Om du gör fel val förlorar du insatsen. Det finns en gräns som gör att rundan automatiskt avslutas när den nås.Vi kunde inte hitta någon information om den teoretiska avkastningsnivån för Sizzling Hot Deluxe.

Skärmdumpar från Fiery - deluxe

Sizzling Hot Deluxe online slot: Wild- och scattersymboler

Spelautomaten använder klassiska bilder som föreställer olika frukter och bär samt den röda sjuan. Stjärnan är scattern som ger vinst oavsett var den befinner sig på skärmen. Samtidigt beräknas vinsterna på den totala insatsen för rundan.Det finns inga free spins i Sizzling Hot Deluxe. Wild-symbolen finns inte heller med i reglerna.

Sizzling Hot Deluxe bonusspel

Det finns inga temarundor med priser. Free spins diskuterades ovan.

Jackpots

Novomatics progressiva jackpot är inte tillgänglig i den här modellen.

Hur spelar jag Sizzling Hot Deluxe? (gränssnitt)

Nästan alla märkets spel, inklusive denna slot, finns på ryska, vilket hjälper nykomlingar att förstå innebörden av alla knappar. Antalet rader är alltid detsamma. Hastigheten för var och en av dem bestäms i ett särskilt fönster.När du har startat ett snurr kan du omedelbart avsluta rotationen av hjulen med samma knapp. Dubbelklicka för att göra processen så snabb som möjligt. Utbetalningstabellen har endast två sidor med en beskrivning av oddsen och allmänna bestämmelser. Det finns också en extra hjälpsektion, men det är osannolikt att du kommer att behöva den, eftersom reglerna är så enkla som möjligt och gränssnittet är intuitivt. Det finns grundläggande ljud- och skärminställningar. Maskinen öppnas i en webbläsare, vilket gör att du inte behöver installera ytterligare programvara.

Slutsats

Det här är naturligtvis en modell för kännare av traditionella spelautomater som har gått till historien om offline- och onlinespel. Det kommer att tilltala dem som började spela i de tidiga slotrummen, men det är osannolikt att det kommer att tilltala moderna användare som föredrar spektakulär och originell spelunderhållning.

 • AvsnittSpelautomater
 • TillverkareNovomatic / greentube
 • Högsta tillåtna hastighet10000
 • Maximal multiplikation5000 : 1
 • Progressiv jackpotIngen
 • Antal trummor5
 • Antal rader5
 • JokersIngen
 • SpridningJa
 • Spela på lika villkorJa
 • Satsa på linjen8 - 2000
 • BonusspelIngen